Kommentit Marquardt oven toiminta-kytkin

  01.12.2016

Snap-toimintokytkimiä on käytetty työympäristöissä, sovelluksissa ja tuotteissa yli 80 vuoden ajan. Ensimmäiset nappikytkimet olivat peruskomponentteja, jotka on suunniteltu energian varastoimiseen jousiin ja sitten kanavoivat tämän energian siirrettävän kosketuksen siirtämiseksi napsauttamalla. Samaa suunnitteluperiaatetta käytetään vielä nykyään, vaikka tekniikkaa on päivitetty ja täydennetty vuosien varrella.

 

Kansallinen sähkökoneiden tuottajajärjestö määrittelee pikaliittimen kytkimen "mekaanisesti toimivaksi sähkökytkimeksi, jolla on ennalta määrättyjä ja tarkasti ohjattuja ominaisuuksia, ja joilla on yhteyksiä, joissa suurin mahdollinen erotus murtumiskosketuksen välillä on 1/8 tuumaa".

 

Snap-toiminnon edut

 

Snap-toimintokytkintekniikka on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi yksinkertaisille kytkinmekaniikoille huolimatta teknisen kehityksen ja parannusten jatkumisesta. Se on pysynyt ajan testinä pitkälti siksi, että se toimii johdonmukaisesti intuitiivisella tavalla, jopa kaikkein vaativimmissa ympäristöissä. Muita etuja ovat:

 

      Kestävä ja kestävä muotoilu tarjoaa pitkän mekaanisen käyttöiän

      Mekaaninen käyttöikä ylittää vaihtoehtoiset tekniikat

      Erilaiset materiaalit ja kotelot tarjoavat nykyaikaisten yritysten joustavuuden

      Snap-toimintokytkimet voidaan täysin sulkea ja vedenpitävät

      Lämpötilan ja elektronisten häiriöiden muutokset eivät vaikuta toimintaan

      Voidaan käyttää ilman lisävoimaa

 

Marquardt 1115 ja 1117 -sarjan

 

Saat 1115- ja 1117-sarjan kaikki napsautuskytkimen edut. Molemmat näistä tuotteista ovat yksinapaisia ​​pikalukituskytkimiä. Ne tarjoavat kytkentäominaisuudet jopa 16 ampeeriin 250 jännitteellä, kun taas toimilaite, joka toimii molemmilla (jota säästää energiaa ja ohjaa kytkinmekanismia), liikkuu useimmissa suunnissa helpon käytön erilaisissa avaus- ja sulkemissovelluksissa. 1115- ja 1117-sarjoja voi ostaa myös erilaisten kontaktien avulla. Jokainen näistä kontakteista päätyy 6.3 mm: n Quick Connect- tai Fast Connect -liittimiin.

 

Käytöt ja sovellukset

 

Marquardt 1115- ja 1117-kytkimiä käytetään yleisesti lääkinnällisissä laitteissa, ravintolatuotteissa ja kotitaloustavaroissa, mutta sopivat myös mihin tahansa sovellukseen, jossa tarvitaan tarkkuusmittausta. Nämä sisältävät:

 

      Jalusta lämmitys

      Kattilan säätimet

      uunit

      Lääketieteelliset laitteet

      Myyntiautomaatit

      Poreallas

      rasvakeittimet

 

Käyttö ja mittaus

 

Tuotteitamme voidaan käyttää kytkemään ja ohjaamaan suurjännite- ja virtakuormia suoraan ilman komponentteja, kuten releitä. Ne voivat käyttää mittauksia, jotka liittyvät paineeseen, paikanmääritykseen ja lämpötilaan. Lämpötila on yleisin tunnistuselementti, ja tässä kytkimellä voidaan käyttää termostaattiohjaimia lämmityksen käynnistämiseen tai sulkemiseen, jos se muuttuu liian kylmäksi tai kuumaksi. Snap-toimintokytkimiä voidaan käyttää myös kytkeäksesi virran päälle ja pois päältä avaamalla oven tai irrottamalla ruohonleikkurin kytkin käyttäjän turvallisuuden vuoksi.

 

Erinomainen muotoilu ja kokemus

 

Marquardt on valmistanut kytkimiä ja muita komponentteja yli 50 vuoden ajan. Marquardtilla on prosesseja, jotka varmistavat noudattamisen ja tarjoavat korkealaatuisia tuotteita asiakkaille ympäri maailmaa. Voit luottaa Nexus toimittamaan korkealaatuisia komponentteja, jotka vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi.